New Nordic Magic Magnesium Malat, 60tab

198 kr.

Få mere energi og muskelafslapning med Magic Magnesium Malat tabletter. Naturlig og effektiv magnesiumtilskud til din velvære.

Køb her

Varenummer (SKU): 8122700196700816 Kategori:

Trænger du til mere energi i din hverdag? Ønsker du at styrke din krops muskler og nervesystem på en naturlig måde? Så er New Nordic Magic Magnesium Malat det perfekte supplement til dig.

New Nordic Magic Magnesium Malat er en unik formel, der kombinerer magnesiummalat med B-vitaminer, vitamin D samt ekstrakt af maritim fyrrebark og lang peber. Magnesium er afgørende for kroppens funktioner og spiller en vigtig rolle i mere end 300 enzymatiske reaktioner. Denne form for magnesium har en høj biotilgængelighed, hvilket betyder, at din krop nemt kan optage og udnytte det.

B-vitaminerne i dette supplement bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt støtte en normal energiomsætning. Vitamin D, også kendt som solskinsvitaminet, er vigtigt for at opretholde sunde knogler og muskelfunktion. Ekstraktet af maritim fyrrebark og lang peber tilføjer en ekstra boost af antioxidanter og næringsstoffer til produktet.

New Nordic Magic Magnesium Malat leveres i praktiske tabletter, der nemt kan indtages med et glas vand. Du behøver ikke bekymre dig om ubehagelige smag eller bivirkninger, da dette produkt er skånsomt for maven og velegnet til langvarig daglig brug.

Tag kontrol over din energi og velvære med New Nordic Magic Magnesium Malat. Giv din krop den støtte, den fortjener, og opdag en ny magisk følelse af velbefindende og livsglæde. Lad os sammen skabe et stærkere og sundere dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “New Nordic Magic Magnesium Malat, 60tab”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.