Tilbud!

Schmidt’s Deodorant stick Magnesium + Charcoal • 75g.

Original price was: 149 kr..Current price is: 135 kr..

Opdag den ultimative naturlige deodorant med Schmidt’s Magnesium + Charcoal stick. Fri for aluminium og med en fantastisk duft. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5970500195230625 Kategori:

Forestil dig en deodorant, der ikke kun holder dig frisk hele dagen, men også plejer din hud med naturlige ingredienser. Schmidt’s Deodorant stick Magnesium + Charcoal er den ultimative kombination af effektivitet og omsorg for din hud. Med en forfriskende duft af mild nyfalden sommerregn vil du straks føle dig opfrisket og klar til dagen.

Denne deodorant er formuleret med aktivt kul og magnesium, hvilket giver en enestående absorberende evne og effektiv beskyttelse mod svedlugt uden at tilstoppe dine porer. Aktivt kul trækker giftstoffer væk fra huden og neutraliserer lugtmolekyler, mens magnesium virker beroligende og hjælper med at opretholde hudens sundhed.

Schmidt’s Deodorant stick er helt fri for aluminium, parabener, ftalater og kunstige duftstoffer, så du kan have ro i sindet og vide, at du kun bruger de bedste ingredienser på din sarte hud. Denne deodorant er vegansk og cruelty-free, hvilket gør den til et bæredygtigt valg for både dig og miljøet.

Med sin praktiske stick-form er det let at påføre deodoranten jævnt og hurtigt, så du kan føle dig frisk og velplejet hele dagen. Den lette konsistens absorberes hurtigt, efterlader ingen klæbrighed og efterlader kun en behagelig duft af renhed.

Schmidt’s Deodorant stick Magnesium + Charcoal er mere end bare en deodorant – det er en oplevelse af renhed, friskhed og velvære i hver påføring. Tag kontrol over din dag med denne innovative og effektive deodorant, der giver dig selvtillid og komfort hele dagen. Giv din hud den bedste pleje med Schmidt’s Deodorant stick Magnesium + Charcoal – fordi du fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Schmidt’s Deodorant stick Magnesium + Charcoal • 75g.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.